Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 128 564 km-t sportoltatok
anyuka fut

Mozgás...

donitimi | 2011-09-26 15:32:31 | 5 hozzászólás

Ketten ismét löketet adtatok, hogy jó úton indultam el, amikor futásra adtam a fejemet. Elsőként lassukapitany írt, köszönet érte, aztán Gabi1, nell1, és Tündüs is erről biztosított. Aranyosak vagytok! Vigyor

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de van aki társakkal tud futni, én viszont inkább amolyan magányos farkas lehetek, mert örömmel tölt el azaz idő amikor egyedül vagyok futás közben. Nincs ott senki és semmi csak én és az út előttem. Érzem a talajt a talpam alatt és a szelet az arcomon. Nem aggasztanak a napi gondok, nem is gondolok rájuk, mégis előfordult már, hogy futás közben "ugrott be" valamire a megoldás, vagy legalábbis egy alternatíva amire addig nem gondoltam.

Amúgy magamról még annyit, hogy munkahelyemen ülő munkát végzek, talán ezért is "fekszik" annyira a futás. Valahol egyensúlyban kell lennie a két dolognak. Ti is észrevettetek már hasonlót?

Ma estig dolgozom, aztán haza a családhoz, gyerekfürdetés, vacsi, mese, és szundi, mert holnap reggel megint ovi. Idén kezdtük, nem megy zökkenőmentesen. Talán ezek miatt a feszültségek miatt is jót tesz felvenni a nyúlcipőt és neki iramodni.

Üdv nektek, kik hasonló cipőben jártok, derűs napokat.

Doni

5 hozzászólás

V.Petra 4617 napja
V.Petra képe

Szia!

Jól ráéreztél. Én is hasonlóképpen vagyok a futással. Egyedül szeretek menni, nagyon ritka, ha igényem van a kíséretre. Ahogy Bozót mondaná: "én-idő". Nálam is leesik a napi teher, jönnek világ-megváltó gondolatok, megoldások a problémákra vagy "csak" egyszerűen eszméletlenül jól érzem magam tőle... Ja és közben nem hallja senki, mikor túlkiabálom az mp3-lejátszót, valamint annak sincs szemtanúja ha rock-sztárnak érzem néha magam közben! :) ... És páros lábbal ugrálok a pocsolyába, fülig ér a szám, rácsodálkozom a világra... És ez akkor mind-mind csak az enyém! További szép élményeket neked! :)

nell1 4617 napja
nell1 képe

Petra :-)))))

Egyébként igen, nagyon jó egyedül futni, én szeretek nyugodtan elgondolkozni mindennapi dolgokon (gyerekek meg az iskola, hogy osszuk be a beosztanivalót, mi legyen a hétvégén-program, kaja...) de néha én is elképzelem, milyen lehet egy versenyen- rendezvényen futni, biztos jó :-)

Az ülőmunkához pedig: nagyon jó hogy futunk, de valami jó kis gerinctorna is kellene, azt hiszem...

Gabi1 4617 napja
Gabi1 képe

Én is egyedül szeretek futni. Heti 3-szor fél-másfél óra, amikor csend van (optimális esetben), és csak magammal foglalkozom:) Ekkor futom ki magamból a napi feszültségeket én is. Ekkor kerülnek helyére a dolgok, amit nagy "tragédiának" érzékeltem addig, rájövök, hogy nem is olyan nagy baj. Néha úgy érzem, ha nem futnék, akkor már rég nem lennék normális.

gbea 4617 napja
gbea képe

Amikor erre a fórumra bejelentkeztem, egy kedves sporttárs azt írta: "Még a végén függő leszel!" Aki annyira ráérzett az ízére, mint Te is, lehet, hogy már függővé vált. További szép élményeket kívánok!

Tündüs 4615 napja
Tündüs képe

Én egyedül szeretek futni, annál rosszabbat el sem tudok képzelni hogy igazodni kell valakihez, ott már nincs az örömfutásnak nyoma sem. Noymjad csak szépen, szép napot!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (4 bejegyzés)
2011-10 hó (11 bejegyzés)
2011-09 hó (5 bejegyzés)