Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 128 823 km-t sportoltatok
anyuka fut

10-dik hét, új ruha, őszi erdő...

donitimi | 2011-11-02 12:27:11 | 3 hozzászólás

Sziasztok

Újra gyűröm a 10-dik heti adagot ( 8 perc futi, 2 perc séta, 10 perc futás, 2 perc séta, 6 perc futás, 2 perc séta, 8 perc futás, és a végén séta, nyújtásokkal).

Kicsit többet mentem mint szoktam, ezt annak tudom be, hogy nagyon jól éreztem magam. Azt hogy kicsit többet mentem úgy értem, hogy később fordultam vissza, mint szoktam.Ezért a végén többet tudtam sétálni, sőt még egy picit bele kocogtam a levezetésbe is. Nagyon szép az őszi erdő. Ezer színe van. Na, meg persze kipróbálhattam végre az új futós cuccomat, amit múlt héten vettem.Vigyor Téli futónadrág,softshell anyagból, és egy esőkabát. Eső ugyan nem esett ma, de a szél ellen is jó védelmet nyújtott.

Akárki találta ki ezeket a futónadrágokat, le a kalappal előtte. Eddig egyszerű melegítőnadrágban futottam, ami meg is felelt végül is, de amikor 15 euróért megláttam a boltba ezt a télit, nem tudtam otthagyni. Most már tapasztalom is, hogy milyen jó döntés volt. Sokkal kényelmesebb, mert nem lifeg a lába szára a bokám körül, mint a másiknak, ez eddig fel sem tűnt, de most nagyon észrevettem. Jól ment benne a futás, nem hült át a combom, kellemes volt benne hasítani, na ne túlozzunk, kocogni. Csak jókat tudok mondani róla, megérte a befektetést. Amikor végigkocogtam az előírt adagokat, azt éreztem, hogy még bírnám tovább is, illetve hogy milyen könnyűek voltak a lépések. Nem azzal foglalkoztam, hogy emelkedő vagy lejtő jön, hanem csak haladtam a saját tempómban, és nem döglöttem ki, viszont kellemesen kikapcsolódtam. Ódákat tudnék még zengeni a mai edzésről, de Ti akik szintén futtok ismeritek már jól ezeket az érzéseket.

Hajrá mindenkinek, szép napot:
Doni

3 hozzászólás

Bozót 4580 napja
Bozót képe

Egészségedre!

Duska73 4580 napja
Duska73 képe

Egészségedre!

Czeglédi Ferenc 4573 napja
Czeglédi Ferenc képe

Csak így tovább! A lelkesedés, nagyon-nagyon fontos!!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (4 bejegyzés)
2011-10 hó (11 bejegyzés)
2011-09 hó (5 bejegyzés)