Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 990 547 km-t sportoltatok
anyuka fut

Ennyi. Ennyi?

donitimi | 2011-12-03 17:31:22 | 4 hozzászólás

Sziasztok.

Idejét sem tudom, hogy mikor írtam. Na, jó megnézhettem volna, de csak annyira jutottam, hogy ebben a hónapban nem volt bejegyzésem. Feri írt, hogy hol vagyok? Jelentem megvagyok. Csak hát a fiam 2 hétig otthon volt betegen, én meg már harmadik hete küzdök a torokfájással, kaparással, meg köhögéssel. Szóval, nekem ez a téli kint futkosás, azt hiszem nem jön össze.Rosszall Pedig mennyi cuccot beszereztem. Sajnos azonban, olyan helyen dolgozom, ahol beszélnem kell, és nem tehetem meg, hogy elmegy a hangom, mert akkor nem tudok melóba járni. 3 hitel mellett meg ugye muszáj. Tavasszal már volt egy ilyen időszakom, akkor is rám szóltak a kollégák, hogy így nem lehet dolgozni, beszélni déltől este hétig.

Amúgy próbálom az immunerősítést, szedek béres cseppet, az előírt C vitaminnal, valamint még beszereztem, anyukám jóvoltából 1000-es C vitamint, ezt is írta valamelyikőtök. A mézet is bevetem minden nap, teába, kávéba, időnként pálinkába. Vigyor

Most elszomorodtam, mert eljutott a tudatomig, hogy egy darabig nem szaladgálok odakint, tényleg hiányzik. Valami alternatívát kell majd találnom, de egy hétig járt a fiam oviba és most megint náthás, szóval lehet megint dokihoz viszem majd az ovi helyett. Akkor pedig a szabadnapjaimat otthon töltöm vele. Pedig ezerrel kell dolgozni így az év végén.

Na, eleget keseregtem. A csudába, hogy miért van rajtam ez a depi? Talán az időjátrás hat rám így? Lehet öregszem. Ha van valami lélekgyógyító tippetek, köszönettel fogadom.

Addig meg fussatok, szaladjatok, rohanjatok, vagy kocogjatok, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Vágyódva gondolok rátok.

Üdvözlettel: Doni

4 hozzászólás

Czeglédi Ferenc 4535 napja
Czeglédi Ferenc képe

A legjobb immunerősítők egyike, a szabadtérben végzett sport, a futók általában sokkal ritkábban szoktak megfázni, megbetegedni.

Az előző blogokban sok-sok immunerősítő módott leírtak, próbáld ki őket! Megjegyzem, hogy 1-2 nap alatt egyik sem tesz csodát, viszont hosszútávon, sokat használnak!

De addig is esetleg nagyon óvatosan próbálj futni! De nagyon óvatosan!!!!!!!!

MINDEN JÓT!

Bozót 4535 napja
Bozót képe

Talán próbálkozz addig is más sporttal, hasznos-kellemes időtöltéssel ami jólesik. Depi ellen a legjobb ha értelmes elfoglaltságot talál az ember. Láthatod, itt is többen tornáznak otthon, gyerek mellett is, nem csak kint futnak. Jobbulást addig is!  

lilla 4534 napja
lilla képe

én most pihenek 3 hetet, de elég nehezen bírom. ezért van a has-project, egészséges táplálkozás-project, nyújtás project terítéken. régebben r. rékára ugrálás ési, DVD jóga is volt - míg aludt a gyerek. és tervezgetek, fejben futok. hajrá!

don amigo 4507 napja
don amigo képe

Én sem szoktam kint ilyen időben rohangálni,de tegnap erőt vettem magamon,és futottam egy jót.Otthonra vettünk egy futópadot,de azon csak nem olyan az edzés.Futás helyett inkább babázok mostanság :) Sportban gazdag,boldog új évet kívánok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (4 bejegyzés)
2011-10 hó (11 bejegyzés)
2011-09 hó (5 bejegyzés)