Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 472 338 km-t sportoltatok
Hogyan veszítettem el 26 kilót!

Még sehogy, minden kezdet nehéz. Eddig jól bírom.

Pepe | 2009-06-28 22:18:49 | 8 hozzászólás

Kicsit szorongva kezdek, egy ilyen komoly sportolóktól hemzsegő honlapon bármit írni, ami mozgással függ össze. Eleddig ugyanis nem sok közöm volt a sporthoz. (Gondolom a póker, billiárd, darts nem ér) De majd most!

Nézzük honnan indulunk:180 centi vagyok, ez várhatóan már nem fog módosulni tekintetbe véve, hogy 36 éves vagyok.                 

116 kiló húúúúú ezt leírni is rémes. Na ennek a 2 adatnak az arányát szeretném javítani. Eddig bíztattam magam, hogy igazából a magasságommal van a baj, de azt hiszem ideje szembenézni magammal. Mitől zakkantam meg vajon? Nemrégen teljesítettem az Ultra Balatont és ez örök élményt jelentett. Világos, hogy futva a 3. villanyoszlopig jutottam volna, kerékpárral pedig a következő faluig. (ha lejtős a terep) Természetesen autós kisérője voltam (G) Andinak. Egy leányzó akivel szemben nyilvánvaló a fizikai fölényem.......na hamar elolvadt a nagy arc. 212 km gyalog, sőt futva! Még ilyet nem láttam, igazából előtte nem is hallottam erről, nyilvánvalóan őrültekről van szó. Rátett egy lapáttal, hogy Jani barátom keróval kisértett és már az is hihetetlen volt. Mondjuk volt még egy motivációm. Egy Kata nevű fekete lány, aki igazán csinos és valamiért a fejébe vette, hogy mellettem a helye. (Sok hülye pasi, villan a szoknya és rohan edzeni....) Szóval ennyit az előzményekről. Hiszen már a dolgok közepében vagyok. Indulásnak, most ettem két rántott husit, hagymával. Nem tökéletes kezdet, de tekinsük úgy, hogy ez a nekifutás előtti hátrálás. Jó-jó tudom, hogy ezek után a cím sem vehető teljesen komolyan. Azt gondolom 2 hetente leírom, hogy állok.  Ami a "sport" részét illeti azt hiszem, kis torna lesz, gyenge sétával, később talán futással is. Nem is tudom szabad e ugyanazzal a szóval illetni azt, amit én tervezek, azzal amit a Balaton körül láttam. Nem is! Tudom már, KOCOGNI fogok, na ezzel nem sértem meg a futókat:)

Felszerelés:Van egy Asics fogalmam sincs milyen típusú cipőm, és egy Adidas rövidgatyám, hozzá Favoritos póló. Legalább is amíg nem szerzek az új nedvszívó, szél álló, Senna Aerodynamic -ot.     :)

Most ennyi,  Péter