Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 627 930 km-t sportoltatok
akkor edzésnapló

A nyelv alá, hogy ne fájjon a lábad!

Sherpa Woman | 2010-03-25 20:13:56 | 3 hozzászólás

Körülbelül január magasságában határoztam el, hogy szeretném bejárni szép hazámat és meg akarok tanulni normálisan futni .Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de úgy gondoltam ha figyelek a fokozatosságra akkor megúszom sérülések nélkül. Nem így lett.
Szombaton 23km-t túra után a táncházat meglepően jól bírtam és el is voltam ájulva milyen stramm csaj vagyok. Másnap felbuzdulva a tegnapi sikerélményen újra nekivágtam a 23kmnek azonban 8 km-nél a bal térdem és a bokám egyszerre adták fel a harcot. Kamillás borogatástól az Aloeverán át sportkrémek egész arzenálját vetettem be de nem használt. Ami azt illeti térdem nem izgatott viszont a bokám még soha nem fájt.
Szerdán felpolcolt lábbal ültem angolórán mikor nyelvtanárom izgatottan jött oda hozzám egy kis könyvecskével a kezében. Megtudakolta milyen merényletet követtem el magam ellen és panaszaim alapján lapozgatni kezdett a könyvben végül ezt mondta:„Arnica Montana, 9 vagy 15 CH de inkább 15. Reggel-este 5 -5szem, előtte- utána 20percig ne vegyél semmit a szádba. A bogyókat tedd a nyelved alá, hogy ne fájjon a lábad! Ígérem másnap semmi bajod nem lesz.”
Mivel másnap 2 óra tánctanítás várt rám úgy döntöttem teszek egy kísérletet és megvettem a szert (650 HUF volt). Ma reggel semmi bajom nem volt.
Tudom, ez itt nem a reklám helye, de nekem általában az ilyen sérülések 3-4hétig fájnak és eddig egyszer se segített a sportkrém. Most, 5 „rizs szemtől” elmúlt a fájdalom. Gondoltam megosztom véletek hátha másnak is hasznára válik.

 Üdv: Sherpa

3 hozzászólás

Házisárkány 5213 napja
Házisárkány képe

Sherpa Kedves!Honnan tudta az angol tanárod,hogy mit kell bevenni?

Ez homeopátiás szer?Felkeltette az érdeklődésemet!

Bozót 5213 napja
Bozót képe

Az Arnica Montana igen ismert "ilyen" körökben (túrázók, ultrások) és tényleg hasznos! De azért óvatosan a további terheléssel!

 

Sherpa Woman 5213 napja
Sherpa Woman képe

Az angol tanárom a homeopátia elkötelezett híve.Azt mondta könyvesboltokban és gyógyszertárakban egyaránt lehet kapi olyan könyveket amikből az ember saját maga ki tudja "lesni" mi a gyógyír a bajára (persze azért célszerű homeopata véleményét is kikérni).Legközelebb elkérem a könyvének címét és szerzőjének nevét is !

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!