Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 641 423 km-t sportoltatok
:D

Elindultam - elindultunk

Kicsilány86 | 2012-01-06 20:32:44 | 2 hozzászólás

Az úgy volt, hogy... (itt kedves winning és gbea választ kaptok, hogy miért is tüntem el) ... a december számomra a testi, szellemi fáradtságról és a munkáról szólt. Minden nap reggel 7-től esti 7-ig dolgoztam és volt, hogy bizony ez alól a hétvége sem volt kivétel! A végére már "önveszélyes" voltam (volt, hogy három napon belül három oszloppal ismerkedtem meg közelebbről Zavarban vanNevetés),így a testi épségem miatt, inkább minden este az alvást választottam, mert éreztem, ha futok abból bizony egy komolyabb sérülés lesz.

Közben winning egyik kommentje elkezdte megmozgatni a fantáziámat. Párom (Szücsi Jr.) elkezdett foglalkozni a maraton gondolatával... Ez a két dolog nagyjából egy időben történt, majd hosszas beszélgetéseket követően közösen kitűztük a cél! Április 01-én félmaraton!!!(Köszi a kezdő lökést winning! Kacsintás)

A mai napon hivatalosan is elkezdtük a felkészülést! A futás során rájöttem, hogy mennyire hiányzott az elmúlt egy hónapomból a futás! Tényleg az életem részévé vált! Viszont nagyon fura volt a számomra, hogy időtáv és nem km táv van megadva a edzéstervben. Majd megszokom ezt is! Vigyor Volt a mai edzésben egy időszak, hogy azt gondoltam nah már végigfuttottunk Fótújfalun és lassan vége is van a mai edzésnek erre kiderült, hogy még hátra van 27 perc. De ismét túllendültem ezen és végigcsináltam! (Ha én egyszer valamit a fejembe veszek...Király) Tudom, hogy hosszú és kemény felkészülésnek nézek (nézünk) elébe, de szeretnék veletek rajthoz állni áprilisban!Vigyor Nagy célkitüzés és nagy kihívás, de végigcsinálom! Veletek közösen.....

2 hozzászólás

gbea 4562 napja
gbea képe

Gratulálok az elhatározáshoz, kívánom, hogy legyen kitartásod és sok örömed a felkészülésben. Találkozunk a rajtnál. Hajrá!!!

Kicsilány86 4562 napja
Kicsilány86 képe

Köszönöm! Tudom, hogy sok erőt kell hozzá, de meg akarom csinálni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2012-11 hó (1 bejegyzés)
2012-10 hó (1 bejegyzés)
2012-01 hó (3 bejegyzés)
2011-11 hó (1 bejegyzés)
2011-10 hó (5 bejegyzés)