Cyco bringázás

2011.04.16 Szombat, 16:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:16:48

Távolság

46.8 km

Tempó

01:38 p/km (36.56 km/h)

Pulzus

Átlag
174
Minimum
191
Maximum
95

Edzésleírás

II. Tour de Dabas verseny, amatőr kategória

Kicsit késett a rajt, és mikor láttam az első sorokban 10 éves gyerekeket is, tudtam nehéz lesz az elejável menni, mert a rajtvonal után 30 m-el már egy szűk balos kanyar volt, derékszögben, majd még vagy kettő 200 m-en belül. Gondoltam ez úgy szétrázza a mezőnyt, hogy ha nem tudok menni az elejével akkor nekem kakukkoltak. Nagy tempóval kezdődött a verseny, nagy furakodás és minden. Persze nem tudtam az elejére ráragadni, hiszen a rajtnál sajnos nem vettem fel elég jó pozíciót (nem úgy mint Balogh Lőrinc aki megvárta míg beáll mindenki, majd az elejére állt és kész :-)  ). Amint kezdett szátrázódni a mezőny, igyekeztem egyre feljebb lószolni, hogy egy jó erős bolyt keressek magamnak. Egy idő után, már nem tudtam feljebb menni, mert 100 -150 m volt a "légüres tér". Mögöttem senki. Ez még az első körben volt (1 kör kb 7,8 km) . Sokáig láttam magam előtt Zsoltiékat (ViniBike) és gondoltam valami erősebb csapattal el lehetne őket kapni. Ekkor beszolt lekezelő hangon egy  Győmrői csaj 140-es rajtszámmal, hogy "Mi van most nem lószolsz?" Bakker nem tudtam, hogy sétabicajotni jöttünk ??? Okosdkodott, hogy "egyedül úgy sem érsz fel". Na ja veletek meg mégúgyse, 32-es tempóval.....  Egy "Specces sráccal" gondoltuk még talán nem túl késő és elkapjuk az előttünk lévőket. Ez nem sikerült, és innen egy páros időfutamversenyre degradálódott a versenyünk. Felváltva vezettünk,és jó tempót mentünk az igencsak változákony szélben 36-45  km/h.  Teljesen kihajtottam, magam, és nem gondoltam volna, hogy egy óra bicajozás után is 45 fölé tudom húzni a tempót elöl. A versenykiírás szerint a verseny távja 1 óra és 1 kör. Én az 5. körömet a 62. percben fejeztem, be így 1:16 perckor a 6. kör végén kiálltam. Erre azt mondja a szpíker, hogy még egy  kör. (?????) Gondoltam magamban, meg mások is hogy, akkor ez most hogy is van??? Elég gagyi szervezés, ha van csipes időmérés, de a köröket nem számolják.

A lefontosabbat meg majd elfelejtettem: Rambó korosztálályban 1. Marci 3. lett. És em kisírták, hanem megdolgoztak érte. A befutójukat pont láttam!

Egyébként teljesen kibicajoztam magam, és még bírtam volna tovább is. Ennek örülök. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:16:48 46.8 01:38 36.56 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Danny képe

Danny 4821 napja

Gratulálok! Én most még canga ügyileg rottyon vagyok! Hajrá!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4826 napja

Nem volt szerencsés a rajthely,az biztos.

Én mondjuk lassú rajtot tartottam volna a szűk utcákon,és aztán engedtem volna el az éleset...Bár lehet,az sem lett volna szerencsés,mert akkor meg a 4 sávosra kivivő nagy kanyarban lett volna bukás olyanok miatt,akik jobb,hogy elmaradtak a rajtnál.

Egyébként,ha mondjuk valaki lefeküdt volna rajt után,akkor rendes tömegbukás lehetett volna,valamint onnét befékezve állóra aztán nem nagyon lehetett volna felérni.

Gratulálok a tempódhoz,én a célkanyarnál álltam,láttam ahogy nyomtátok ketten a sráccal keményen.

Fari képe

Fari 4826 napja

na ezek azok a versenyek,amik elkezdenek formába hozni..benned nagyon sok van még,látszott a hegyek között is jól dolgoztál,most is jól kihajtottad magad..a formád egyre jobb és jobb lesz,csak pihenj eleget,és vigyázz a lábaidra...gratula

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!